Aardig Gedacht

Wij werken vanuit aardse materialen, voornamelijk leem en kalk, om zo tot een “aardig” resultaat te komen. “Aordig” staat voor “vreemd, speciaal” in het West-Vlaams. Eigenzinnige schoonheid met een ziel waar u zich in thuis voelt. Vanuit de liefde voor ons vak trachten wij de wensen van de klant te vervullen en geven we graag advies omtrent vormgeving, kleur, afwerking en materiaalkeuze. Indien gewenst ontwerpen wij met hart en ziel in samenspraak met u uw gedroomde project.

Wij werken via de architect of rechtstreeks met de klant zelf en trachten zo in alle marktsegmenten en naar ieders budget ecologisch en kwalitatief werk af te leveren met veel aandacht voor het esthetische!

We zijn vertrokken vanuit pleisterwerken maar groeien naar een volledig en competent ecologisch aannemers- en afwerkersbedrijf, dus kunt u bij ons ook terecht voor uw totaalproject. We hebben heel wat stielmannen in huis met allerlei vakbekwaamheden, en werken ook samen met een aantal vaste onderaannemers teneinde uw project zoals badkamer of keuken maar ook totaalrenovatie tot een goed einde te brengen.