top of page
over ons.

Wij zijn een ecologisch afwerkingsbedrijf, begonnen als ecologische stukadoors in 2010 maar doorgegroeid naar een bedrijf dat ook veel vloeren plaatst, afwerkingspleisters plaatst en schilderwerken doet. We proberen steeds met ecologische materialen te werken, vandaar dat we voornamelijk met leem en kalk werken. We trachten met deze materialen op een professionele manier, met veel aandacht voor het esthetische, projecten af te ronden.

We hebben ervoor gekozen om door te groeien om zo een bedrijf te worden dat grote projecten kan aannemen, zonder de kleinere projecten niet meer te kunnen uitvoeren. Zo werken we met een team van een vijftigtal mensen met elk hun specialiteit waarmee we natuurlijk heel veel ervaring in huis hebben. We hechten groot belang aan welbevinden van onze mensen en geloven dat ze, tevreden op het werk, ook hun werk met meer plezier en eer zullen doen, wat zeker ten voordele is van u als klant. De mensen op de werf worden bijgestaan door drie projectleiders waarmee u alles technisch en commercieel kunt bespreken, om zo de werf aangenaam en correct te laten verlopen.
 

De Goudblomme

Sinds 2020 zijn we gevestigd in De Goudblomme, een historische hoeve aan de rand van Brugge, waar u welkom bent na afspraak om technieken, materialen, stalen en objecten te bekijken. Het atelier bevindt zich in de loods achteraan, vooraan in de schuur voor het woonhuis komt de showroom en exporuimte, maar dit is een work in progress.

bottom of page